Timpos kaina

Stilingos timpos kaina nebaugina

Timpos kaina

Timpos kaina

Ar kada nors svarstėte, kada timpos kaina jūsų nebaugina? Kiek galite sau leisti mokėti, o kiek geriau atidėti į svajonių sąrašą? Klausimai šie ne iš kelmo spirti, mat būna įvairiausios timpos su keistais raštais, papuošimais, aplikacijomis, taip pat ir jų kaina visada yra kitokia. Mūsų skaitytojos rašo, kad joms timpos kaina yra nesvarbi tada, kai perkamas iš tiesų labai gražus daiktas.

Fetišas blizgučiams

Asta pasakoja, kad niekada negali atsispirti drabužiams, kurie yra papuošti auksiniais, sidabriniais ar kitaip šviečiančiais siūlais, žetonais – blizgančiais papuošimais. „Man timpos patinka tada, kai jose yra kažkas blizgančio. Kažkada anksčiau atrodė, kad svarbiausias dalykas – tai kad blizgėtų palaidinė. Turėjau įvairių – vienų kaina buvo tikrai maža, kitos pirktos iš prabangių parduotuvių. Žinoma, kad ne tai apsprendžia, ar drabužis, daiktas yra gražus, ne kainoje yra esmė. Tačiau, noriu pasakyti, man kaip kokiai šarkai yra svarbus blizgesys.

Tarkime dabar turimos timpos kaina neišsiskiria iš kitų, tačiau jos yra išskirtinės savo išvaizda. Priekyje eina ilgos geltonos siūlės, tiksliau, ne geltonos, o auksinės. Toks pasiuvimas, deja, tinka tik labai lieknai merginai, nes apkūnesnę jau storintų. Tokioms labiau tiktų timpos, kaina šiek tiek didesnės, tokios, kurios turi ir kitokią ornamentiką. Tada turėtų labai gerai tikti tiesiog taškeliais – žvyneliais išmargintas drabužis“, – sako mergina.

Mėgsta paprastumą

Eglė sako, kad jai patinka timpos internetu, kurios yra pigios ir paprastos. „Prancūzės stilingumą dažnai suvokia kitaip negu slavų moterys. Pas mus, slaviškose šalyse, dažnai vis dar atrodo, kad reikia stengtis rengtis kuo ryškiau. Neva – atrodysiu kaip šviesoforas, tada dėmesio jau sulauksiu, kiek noriu. Tuo tarpu prancūzės sako – išsiskirk subtilumu. Dėl to man patinka, juodos, pilkos, baltos timpos, kojinės, pėdkelnės. Jos tinka prie įvairių aprangų, atrodo tikrai gražiai, ir visuomet – labai elegantiškai.

Štai ko aš nesuprantu, tai merginų, kurioms nurisi turėti ryškiai mėlynas, ryškiai geltonas fosforines ar žalias tampres. Ypač neskoningai tai atrodo priderinta prie paaugliškų sportinių batelių, vadinamų inkariukais. O jeigu dar jie suderinti ir su spalvotais raišteliais. Jeigu ir patys drabužiai yra spalvoti, traukiantys dėmesį, tačiau nederantys nei spalvomis, nei stiliumi. Tada, žinoma, kad kyla natūrali reakcija – visa tai yra kičas.

Aš manau, kad moters siekiamybė turėtų būti elegancija, grakštumas, subtilumas, kuriuos visada suteikia mažiau pastebimos detalės, ne tokie akį rėžiantys dalykai. Tokiu atveju timpos, leginsai turi būti laikomi taip pat svarbia garderobo detale. Jeigu norite atrodyti elegantiškai, nesimausite tų populiarių spalvotų timpų su ančiukų aplikacijomis. Jūs ieškosite kažko labiau tinkančio – iš esmės paprasto, tačiau kartu ir labai subtilaus“, – sako mergina, nemažai laiko gyvenusi Prancūzijoje.

Įdomaus dizaino paieškose

Joana, dirbanti dizainere, sakosi šventai tikinti, kad būtent per drabužius moteris gali išreikšti savo individualumą, atskleisti tikrąsias savybes ir išskirtinumą. „Kartais tą padaryti padeda ir leginsai. Man patinka, kai žmonės nebijo išsiskirti iš minios, kai jie mėgsta rengtis spalvotai, ryškiai. Aš pati turiu tikrai labai didelį pasirinkimą vien tik savo drabužių spintoje. Gal kažkas pasakytų, kad čia velnias koją nusilaužtų, bet aš pati – didžiuojuosi savo drabužių spintos turiniu. Čia, galima sakyti, telpa mano visas gyvenimas. Man paskutiniu metu itin patinka žydros spalvos timpos moterims. Gal tai yra būtent dėl to, kad ši spalva apskritai pagaliau atėjo į madą“, – sako Joana.